Lidt om os

Vi er et ægtepar med stor præference for Frankrig og alt som er fransk. Vi har ejet lejligheden siden 2005 og udlejet den siden 2006 så vi har stor erfaring med at sikre vores gæster den bedste oplevelse – og derfor kommer også mange tilbage.

Malene Holm

Malene er 55 år, Født i Ruds Vedby og opvokset i Strøby Egede. Hun er uddannet sygeplejerske, videreuddannede sig til Sundhedsplejerske samt taget Diplomuddannelse i Ledelse. Hun arbejder i dag som Sundhedsfaglig leder i enheden for Børns Sundhed & Trivsel i Guldborgsund Kommune.
Malene elsker at være aktiv: motionsløber, arbejde i haven, at lave fantastisk mad og bage samt være sammen med familie og venner. Malene har 3 børn.

Bjørn Holm

Bjørn Holm

Bjørn er 55 år, opvokset i Albertslund og har boet i Greve i de seneste 25 år. Han er uddannet i Dansk supermarked, har haft flere ledende stillinger samt taget en MBA på Henley Business school.
Han arbejder i dag som Salgsdirektør i HBN-Teknik i Ringsted.
Bjørn er som Malene også aktiv i fritiden med motionsløb, fritidscykling samt spiller tennis i HIK. Og så elsker han sit dejlige Frankrig. Bjørn har 2 børn.