Privatlivspolitik

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, forespørger på leje, sender booking via vores online formular eller foretager betaling via hjemmesiden.

Vi indsamler forskellige data alt afhængig af hvad du har foretaget dig via vores hjemmeside. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev gemmes alene dit navn og e-mail adresse, hvorimod du ved brug af betalingsløsningen gemmer følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, dit navn, e-mail adresse, telefonnr samt betalingsoplysninger, hvor kun de 4 sidste cifre i dit kortnummer er identificerbare.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Ved brug af betalingskort via hjemmesiden sendes samtlige data i krypteret tilstand via det lovpligtige SSL-certifikat som sikrer en hurtig og sikker overførsel til betalingsudbyderen Stripe.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at indsamle data via din bookning samt til at registrere dine betalinger, samt at kunne levere de services du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Personlige data videregives kun til trediepart såfremt dette er påkrævet for at give den ønskede service. I praksis betyder dette, at personlige oplysninger kun videregives ved brug af betalingsløsningen via vores hjemmeside. De krypterede data sendes til Stripe, som er vores partner indenfor håndtering af online betalingsløsninger. Stripe behandler udelukkende disse oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes ligesom du til enhver tid kan afmelde dig vores nyhedsbrev. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom sender du blot via formularen under Kontakt os. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom via ovenstående formular.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Bjørn Holm
Bækager Alle 29
DK-2670 GREVE

Senest opdateret: 5. januar 2020.