BargemonVi har haft en forrygende uge i jeres fortræffelige lejlighed, der har en fin indretning, en dejlig terrasse samt en yderst smuk og central beliggenhed. Udsigten fra terrassen ud over St. Tropez-bugten har vi nydt morgen, middag og aften. (…)
En enkelt dag med regn og ellers bygevejr i et par dage. De resterende dage med høj sol og 26 grader
:-)) Ud over de obligatoriske udflugter til Port Grimaud og St. Tropez kan vi anbefale at besøge Callas og Bargemon, to yderst smukt beliggende bjerglandsbyer nord for Le Muy af D 25. Tag et ophold her og oplev de små torve og pladser, eller gå en tur i de smalle gader og nyd atmosfæren.
En anden smuk tur er kystvejen fra Ste. Maxime til Cannes. Tag en rast i havnebyen Frejus og gå en tur i det smukke havneområde. Herfra videre til Cannes, og drej så fra her, og kør mod Grasse. Indtil afkørsel mod Draguignan D562,og kør så ad denne utrolig smukke vej tilbage til Le Muy. Vær opmærksom på ,at spise frokost inden kl.14:00 idet herefter lukker de køkkenet inde i landet.:-((
Efter nogle begivenhedsrige dage i smukke Ste. Maxime med restauranter, butikker, boder og markeder i en skøn forening måtte vi begive os på vej mod DK. Når man har god tid og nogle dage tilovers kan vi anbefale at køre hjem af Route Napoleon( N85 ) via Castellane (Gorges Du Verdun) til Gap (evt overnatning her ). Fra Gap videre af N85 til Grenoble. Herfra videre ind i Sweitz over Geneve og Basel osv, nordpå.:-))