Loading...
Lejligheden2018-10-28T18:04:38+00:00

Moderne ferielejlighed udlejes i Sainte Maxime, Sydfrankrig

Optimal beliggenhed og fantastisk udsigt!

Lejligheden er på 35 kvm og velegnet til 4-5 personer. Stuen er moderne indrettet med chaiselong sovesofa samt spisebord med god plads til 4 personer. Fra stuen er der udgang til den 8 kvm store altan med den flotteste udsigt over St. Tropez bugten. HTH Køkkenet er praktisk indrettet og byder på alt i hårde hvide varer samt service. Hertil har lejligheden separat toilet, badeværelse med kar og bruser samt stort soveværelse med dejlig stor dobbeltseng samt masser af skabsplads.

Her kan du hente en lille inspirationsfolder: >info-folder2017

Nyt for sæson 2019 – Aircondition!

På opfordring fra flere af vores gæster, kan vi nu tilbyde aircondition i både stue og soveværelse. Det giver ikke kun en rigtig god søvn på de varme nætter, men giver også et optimalt indeklima i ydersæsonerne.

Book nu

Book din favorit-periode nu

Book din favoritperiode nu og glæd dig til en uforglemmelig oplevelse i herlige Sainte Maxime.

Er du træt af at holde ferie i kulde, blæst og regn, så book din ferie nu i herlige Sainte Maxime. Bemærk, at du også kan leje både sengetøj og håndklæder, så du undgår unødig vægt i flyet. Vi ses da i Sainte Maxime!

Book nu

Fuldt møbleret til 4-5 personer.

Suveræn beliggenhed

Lejligheden ligger centralt kun ca. 1 km fra centrum og den store lystbådehavn, 150 meter fra skøn sandstrand og 30 meter fra den børnevenlige pool med separat bassin til de mindste. Lejligheden ligger ca. 90 km til Nice lufthavn, svarende til ca. 1 times kørsel i bil udenfor højsæsonen.

Her bor viHer bor vi
BagerHer ligger den nærmeste bager
Toggle Directions

Følg os på Facebook og vær blandt de første til at få de seneste nyheder og tilbud. du finder os her.

0
Følgere på Facebook
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev!
Bliv informeret om nyheder, tilbud og meget mere.
Vis ikke igen