Moderne ferielejlighed med pool udlejes i Sainte Maxime, Sydfrankrig

Optimal beliggenhed og fantastisk udsigt!

Lejligheden er på 35 kvm og velegnet til 4-5 personer. Stuen er moderne indrettet med chaiselong sovesofa samt spisebord med god plads til 4 personer. Fra stuen er der udgang til den 8 kvm store altan med den flotteste udsigt over St. Tropez bugten. HTH Køkkenet er praktisk indrettet og byder på alt i hårde hvide varer samt service. Hertil har lejligheden separat toilet, badeværelse med kar og bruser samt stort soveværelse med dejlig stor dobbeltseng samt masser af skabsplads.

Her kan du hente en lille inspirationsfolder: >info-folder2017

Billed-galleri

Fuldt møbleret til 4-5 personer.

Suveræn beliggenhed

Lejligheden ligger centralt kun ca. 1 km fra centrum og den store lystbådehavn, 150 meter fra skøn sandstrand og 30 meter fra den børnevenlige pool med separat bassin til de mindste. Lejligheden ligger ca. 90 km til Nice lufthavn, svarende til ca. 1 times kørsel i bil udenfor højsæsonen.

Her bor viHer bor vi
BagerHer ligger den nærmeste bager
Toggle Directions

Følg os på Facebook og vær blandt de første til at få de seneste nyheder og tilbud. du finder os her.

0
Følgere på Facebook

Her er et udpluk af hvad tidligere gæster synes om lejligheden

Lejligheden ligger i et meget smukt område i stille og rolige omgivelser. Det er vidunderligt med en dejlig stor altan, hvor vi tilbragte mange af vores timer, mens vi nød den fantastiske udsigt både om dagen og om aftenen. Der er kort til den dejlige strand med fint sand og klart vand, og der er god plads på stranden.

Linda og Jørgen Lindgren, DK-8700 Horsens

Vi har haft en super skøn uge i lejligheden 2 voksne og vores 2 årige søn. Vi brugte morgenen på standen og formiddagen på legepladsen der ligger i Botanisk Have lige ved siden af lejligheden. Eftermiddagen blev brugt ved pool området som er perfekt med både voksen-og børnepool.
Alt i alt har vi haft en super dejlig uge, og vil rigtig gerne komme igen 😉

Gitte med familie, DK-2690 Karlslunde

Så er vi her igen, det er så dejligt! Vi nyder teressen og stranden, byen og alt er helt perfekt. Vi har været mange gange i Sydfrankrig, men Sainte maxime lever helt op til vores forventning om en hyggelig og afslappet ferie. Der er rigtig mange muligheder og her er dejligt stille. De bedste hilsner 😉

Familine Bakild, DK-2760 Mårløv

Liten, hyggelig ferieleilighet i Sainte Maxime, Franske Riviera. Utsikten er ubetalelig! Kan anbefales, nordisk standard, ordna forhold. Vi leier fra Bjørn og Malene som er danske. Vi skal dit i år igjen; femte år på rad.

Cybele og Rune, NO-0771 Oslo

Vi må få takke for en strålende ferie i St.Maxime – leiligheten er helt perfekt for oss som liker utsikt – velfungerende kjøkken og bad – Weber-grill – strandliv og en spasertur til sentrum for å få opp matlysten før middag! Beliggenheten var helt topp – bilen trygt utenfor – høflige og rolige naboer – veldig rent og pent område!
Det første vi gjorde ved hjemkomst var å sikre oss ny ferie på samme sted neste år! Vi har virkelig funnet vårt sted!

Kjersti og Terje, NO-0382 Oslo
Book nu

Book din favorit-periode nu - med rabat!

Book din favoritperiode nu og glæd dig til en uforglemmelig oplevelse i herlige Sainte Maxime.

Er du træt af at holde ferie i kulde, blæst og regn, så book din ferie nu i herlige Sainte Maxime. Bemærk, at du også kan leje både sengetøj og håndklæder, så du undgår unødig vægt i flyet. Vi ses da i Sainte Maxime! Lige nu opnår du 10% rabat!!

Book nu