Hans Jørn Vinther, L-Bertrange

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

I foråret tilbragte vi 3 uger i lejligheden i dejlige Sainte Maxime. For 2 personer er lejligheden helt ideel, og med en super beliggenhed i forhold til strand og byen. Det blev til mange gåture langs Middelhavet ind til byen, og til mange frokoster hos en af de mange gode restauranter.

Vi spillede en del golf på St. Maxime, Esterel, Roquebrune og på St. Endreol, hvor vi spillede med Club Danois (spiller hver onsdag, og der kan bookes via golfbox). Vi besøgte Porte Grimaud som ligger få kilometer i retning St. Tropez – en helt fantastisk by. Alt i alt 3 dejlige uger i det sydfranske.

Mvh Hans Jørn

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
2018-05-01T09:59:24+00:00april 13th, 2015|0 Comments

About the Author: